måndag 2 maj 2011

Finns det hjärterum...

Nu är man kolhydrats laddad inför kvällens pass! Wienerbröd, vaniljbulle och blåbärsbulle...dock inte helt själv, fick hjälp av Millan och Evelina som är här på besök. Har tagit det lugnt i ett par veckor med allt sött och alla utsvävningar, men eftersom dieten börjar om två veckor, kunde jag känna att man får unna sig medan det fortfarande finns tid att bygga på midjeväskan.

Provade något helt nytt igår och sov fyra st i vår etta, egentligen fem eftersom Millan har "Elsa" med sig. Finns det hjärterum...

Min numera vapendragare Evelina följde med på roadtripen till dalarna för att hälsa på släkten i helgen. Grillade, åt buffé, fikade och vilade. Vila och väx, eller hur är det man säger? (när man hittar ursäkter..) Trevlans var det.

Ikväll blir det nog rygg? på Gumse Gym i Sollentuna. Absolut bästa tillhållet för den som söker extra motivation och stämning. Såld vid första besöket...För övrigt är hyllorna återigen välfyllda av Scitec kosttillskott, bars och egenbakade proteinmuffins. Vurmar skarpt för det!


 
Mellanmål, proteinmuffins från Gumse




Restaurang Staberg i Falun.


Lunch, fika nr 1...
Fika nr 2...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar