torsdag 5 maj 2011

Scen, fest eller bröllops makeup?

Foto Tomas Ivering




Nu börjar det ju dra ihop sig för vår och sommar, vilket ofta innebär inbjudningar till bröllop, möhippor, midsommar, födelsedagar, fester eller kanske planer på att stå på tävlingsscen? Vill man piffa till sig till dess så ordnar jag med det.


Ingen bröllopsmakeup direkt, tävlingsmake måste synas...
                                           

                     
För den som önskar Makeupartist och Fotograf till bröllop el dyl, så samarbetar jag med fantastiska Tomas Ivring, en grym och helt otroligt duktig fotograf! (Endast övre bilden är tagen av Tomas)


"fantasimakeup" Kusin Eweline som Modell...






tisdag 3 maj 2011

Countdown...

Nedräkningen är igång inför dietstart! På måndag var det tänkt...Förvisso blir det en stillsam start, inga konstigheter, bara uteslutande av allt extra gott, såsom bröd, såser, ostar och även ta det lilla lugna med kolhydrater (läs INTE utesluta, utan bara rätt mängd) För tillfället äter jag mellan 3-4 lagade mål om dagen, de flesta innefattar även potatis, ris eller pasta och så mellanmål och proteindrinkar på det. Startar alltså genom att äta mer "rent", mer grönsaker och lite mindre portioner. Förhoppningsvis gör de justeringarna skillnad.

Det var nästa veckas plan..Idag har jag kört ett GRYMT bra axelpass! Tack Micke (Gumse) för all hjälp och inspiration. Tack vare ovannämnd har man lärt sig träna på senare dar också. Har ju insett att man varit rätt risig på att få till det bland vikterna.
 
Nu återstår att se vad resultatet blir detta år. Har ingen dagsformsbild, men för den som undar kan man föreställa sig en träskpadda eller dylikt. Dagens kommer när jag lärt mig fota på gymmet (eller överhuvudtaget;)

Slänger upp två bilder i största möjliga kontrast...Första bilden är från 2009 INNAN dietstart...Andra bilden är från 2010 dagen INNAN tävling.





måndag 2 maj 2011

Finns det hjärterum...

Nu är man kolhydrats laddad inför kvällens pass! Wienerbröd, vaniljbulle och blåbärsbulle...dock inte helt själv, fick hjälp av Millan och Evelina som är här på besök. Har tagit det lugnt i ett par veckor med allt sött och alla utsvävningar, men eftersom dieten börjar om två veckor, kunde jag känna att man får unna sig medan det fortfarande finns tid att bygga på midjeväskan.

Provade något helt nytt igår och sov fyra st i vår etta, egentligen fem eftersom Millan har "Elsa" med sig. Finns det hjärterum...

Min numera vapendragare Evelina följde med på roadtripen till dalarna för att hälsa på släkten i helgen. Grillade, åt buffé, fikade och vilade. Vila och väx, eller hur är det man säger? (när man hittar ursäkter..) Trevlans var det.

Ikväll blir det nog rygg? på Gumse Gym i Sollentuna. Absolut bästa tillhållet för den som söker extra motivation och stämning. Såld vid första besöket...För övrigt är hyllorna återigen välfyllda av Scitec kosttillskott, bars och egenbakade proteinmuffins. Vurmar skarpt för det!


 
Mellanmål, proteinmuffins från Gumse




Restaurang Staberg i Falun.


Lunch, fika nr 1...
Fika nr 2...