torsdag 28 april 2011

Nya tider

Efter mycket velande fram och tilbaka så beslutade jag mig för att ändå dra igång bloggen! Det har aldrig känts givet att jag skulle skriva om mitt och dessutom dela med mig av det. Någon gång i framtiden kanske, eventuellt....typ när "grisar flyger".....någonting ditåt. Men nu känns det riktigt bra. Det som avgjorde var att jag känner så mycket tacksamhet till så många som jag kan lyfta fram här.

Idag får jag min påskledighet;) Lite försenad och utan påskägg men godkänt ändå. Första påsken jag inte haft ett eget godisfyllt ägg. Håller annars alltid fast vid traditioner sen man var liten, påskägg under påsk, julkalender i juletider..
Finns inget bättre än att vakna på morgonen till nykommet vårväder, sedvanliga gröten, kaffe, nyhetsmorgon och dessutom ledighet på det. 

Idag ska jag ta vara på dagen genom att träffa två betydelsefulla och inspirerande personer...Lunch med allas vår Helene Ahlson. En vän, förebild och fantastisk coach. Vi ska ses för att se över "nya tider" och satsningar inför det kommande halvåret.

Helene Ahlsons tävlingsteam, mitt team.   
Efter träff med Helene fortskrider dagen hos Micke Gumse, ytterligare en person som har stor betydelse för mig och min träning. Tack vare honom har jag lyckats utveckla mig själv, min träning och målfokusering. Det är nog fåtal platser som ger sån känsla som på www.gumsegym.se


Med enorm träningsvärk i mer eller mindre hela kroppen förutom bröst, blir valet av träning solklart idag;)

Uppdatering på pass och framtidsplaner kommer....